ویزیت رایگان روستای برفی

درراستای اجرای برنامه های طرح شهید رهنمون تعدادی از ساکنین روستای ده برفی از توابع ورمال توسط تیم بسیج جامعه پزشکی هامون ویزیت و از داروی رایگان بهره مند شدند.

ویزیت رایگان بسیج جامعه پزشکی هامون

دومین روز از رزمایش بسیج مبارزه با کرونا گالری

دومین روز از رزمایش گام سوم بازدید از نانوایی ها .آرایشگاهها ، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و.....توسط نمایندگان فرمانداری، اتحادیه ، دادگستری، اداره صمت و کارشناسان واحد سلامت و محیط کار ، بسیج جامعه پزشکی و واحد ارتقاء سلامت شهرستان هامون.

اجرای رزمایش گام سوم بسیج مبارزه با کرونا. گالری

آغاز رزمایش گام سوم بسیج مبارزه باکرونا با حضور نمایندگان ادارات فرمانداری، دادستانی، اماکن عمومی ، بسیج جامعه پزشکی و کارشناسان واحد سلامت و محیط کار در شهرستان هامون. دکتر نیماوثوقیان مدیر شبکه بهداشت و درمان : هدف از اجرای این رزمایش را نهادینه سازی تغیر رفتار و زندگی باکرونا در دراز مدت عنوان داشت و افزود این رزمایش همزمان با سایر شهرستانهای منطقه سیستان در قالب بازدید از ادارات و اصنافی که پروتکل های بهداشتی را رعایت نکرده اند اجرا می گردد.

ویزیت رایگان دولت آباد

ویزیت رایگان گالری

در راستای اجرای برنامه های طرح شهید رهنمون تعدادی از مردم منطقه عباسخان توسط تیم بسیج جامعه پزشکی مرکز خدمات جامع سلامت شهرعلی اکبر هامون با رعایت پروتکل های بهداشتی در محل خانه بهداشت ویزیت و از داروی رایگان بهره مند شدند.

ویزیت رایگان روستای توتی

ویزیت رایگان و توزیع دارو طرح شهید رهنمون

در راستای اجرای برنامه های طرح شهید رهنمون مردم روستای آخوند غلامی بخش مرکزی توسط تیم سیار بسیج جامعه پزشکی مرکز خدمات جامع سلامت دولت آباد هامون با رعایت پروتکل های بهداشتی در محل خانه بهداشت روستا ویزیت و از داروی رایگان بهره مند شدند.

توزیع محلول ضدغفونی بین خانوارها. گالری

توزیع محلول ضدعفونی و ماسک درب منازل روستای شیردل از توابع بخش مرکزی هامون و آموزش به خانواده ها در خصوص استفاده از ماسک و رعایت فاصله گزاری اجتماعی توسط اعضای دفتر بسیج جامعه پزشکی هامون