۰۲ آذر ۱۳۹۹ | ۰۸:۱۴ کد : ۳۴۶۴ اخبار شبکه
بازدید مدیرکل درمان کمیته امداد حضرت امام (ره ) کشور و مدیر کل کمیته امداد استان از برنامه های حمایتی زنان باردار و شیرده در مرکز خدمات جامع سلامت محمدآباد . در این بازدید که با حضور کارشناسان تغذیه معاونت بهداشتی و شبکه بهداشت و درمان هامون انجام گرفت مهندس کریمی معاون شبکه بهداشت و درمان هدف از اجرای این برنامه را ارتقاء وضعیت تغذیه مادران باردار و شیرده نیازمند با مشارکت شبکه بهداشت و درمان و کمیته امداد حضرت امام (ره) عنوان کرد و گفت : مادران باردار مبتلا به سوء تغذیه و نیازمند پس از غربالگری و پایش از ابتدای ماه چهارم بارداری تا ۶ ماه پس از زایمان بمدت ۱۲ ماه تحت پوشش برنامه حمایتی قرار خواهند گرفت وی افزود با توجه به شیوع بیماری کرونا و جلوگیری از هرگونه تجمع ماهیانه مبلغ ۱/۰۰۰/۰۰۰ ریال به حساب مادران باردار واریز و می توانند نسبت به تهیه اقلامی شامل حبوبات ، خرما، پنیر و .. اقدام نمایند.