استقرار کاروان سلامت احسان (ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ره ) و ارائه خدمات تخصصی دندانپزشکی به مردم دهستان لوتک.

۲۰ آبان ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۲ کد : ۲۵۴۸ اخبار شبکه
مدیر شبکه بهداشت و درمان هامون از استقرار و خدمت رسانی کاروان سلامت احسان وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در شهرستان هامون خبرداد. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان هامون دکتر نیما وثوقیان در حاشیه افتتاحیه کاروان سلامت گفت: کاروان تخصصی دندانپزشکی احسان در استقرار ۵ روزه خود در دهستان لوتک قصد دارد خدمات متنوع دندانپزشکی اعم از کشیدن دندان،ترمیم و پرکردن دندان،جرمگیری، عصب کشی با غربالگری مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت (فرم ارجاع) با اولویت زنان باردار و شیرده ، دانش آموزان و خانواده های بی بضاعت روستایی در منطقه لوتک، ورمال، اسلام آباد و حاجی عظیم ارائه نمایند. در پایان وی از حضور مسئولین و متخصصین کاروان سلامت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در شهرستان هامون تقدیر وتشکر نمود.