مدیر شبکه بهداشت و درمان هامون : امنیت غذایی شهروندان و دانش آموزان هامون خط قرمز ماست..

۰۹ آبان ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۸ کد : ۲۵۳۳ اخبار شبکه
همزمان با بازگشایی مدارس طرح نظارت ویژه برمراکز تهیه و توزیع مواد غذایی توسط بازرسان بهداشت محیط شهرستان هامون اجرا شد. دکتر نیما وثوقیان در مصاحبه با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان هامون گفت: از اول مهرماه و به منظور حفظ سلامت غذایی دانش آموزان عزیز و شهروندان طرح ضربتی بهداشت محیط درشهرستان هامون آغاز شده و این نظارت هم چنان ادامه دارد. نظارت بر تمامی اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی از قبیل عمده فروشی ها، سوپر مارکت هاو .....به منظور فراهم شدن شرایط مطلوب بهداشتی انجام میشود. مدیر شبکه بهداشت و درمان هدف از اجرای این طرح را بررسی وضعیت بهداشت فردی، عمومی و ارتقای هر چه بیشتر وضعیت سلامت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی عنوان کرد و گفت: این طرح در قالب ۵تیم ودر۲۵۰مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در حال اجراست و قابل ذکر است طی این برنامه بیش از ۶۰۰کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته جمع آوری گردیده و از ۲۰مورد ماده غذایی مشکوک نمونه برداری انجام شده است . همچنین در این طرح افراد متخلف اخطاریه دریافت نمودند تا در اسرع وقت نسبت به رفع مشکلات بهداشتی خود اقدام نمایند در غیراینصورت برخورد قانونی در مورد آنها اعمال خواهد شد. وی با تأکید بر اینکه نظارت بازرسان بهداشتی در راستای حفظ سلامت عمومی بویژه دانش آموزان تشدید خواهد شد، از شهروندان عزیز شهرستان هامون خواست تا علاوه بر توجه به توصیه‌های کارشناسان بهداشتی، در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در هنگام خرید و تهیه مواد غذایی از جمله رعایت نکردن بهداشت فردی، نظافت و بهداشت محیط، نگهداری و فروش مواد غذایی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته و موارد مشابه از طریق سامانه شکایات مردمی ۱۹۰ و شماره همراه ۰۹۳۳۵۴۲۰۲۴۴ کارشناسان شبکه بهداشت و درمان هامون را مطلع کنند.