بمناسبت هفته سالمند;به سالمندان شهرستان هامون عصا اهداء شد.

۲۲ مهر ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۹ کد : ۲۴۷۷ اخبار شبکه
به تعدادی از سالمندان شهرستان هامون بمناسبت هفته سالمند عصا اهداء شد. دکتر وثوقیان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هامون در حاشیه مراسم تجلیل از سالمندان مرکز خدمات جامع سلامت روستایی سدکی گفت : عموم سالمندان به موازات پیر شدن، با‌توجه‌ به تغییرات روانی و جسمی که نتیجه‌ گذر سال‌های رفته است، خلقیات خاصی پیدا می‌کنند که با احوال دوران میانسالی و جوانی‌شان متفاوت است. وی افزود: در رفتار با سالمندان باید به گونه عمل شد که شایسته آنها باشد و احترام به سالمندان نیز در اسلام زیاد سفارش شده چرا که آنچه ماداریم از برکت وجود بزرگان و سالمندان داریم باید در زمان پیری برایشان عصای دست باشیم. دکتر وثوقیان اظهار داشت:آنچه این روزها در خانواده ها و در اجتماع می بینیم این است که سالمند را  فراموش کرده ایم و به نوعی آنها را به خودشان سپرده ایم. ما باید درک کنیم که این روزها برای ما هم هست و باید بیشتر به فکر سالمندان باشیم. در پایان ضمن تجلیل از جمعیت سالمند مرکز خدمات جامع سدکی به چند نفر رسم یادبود عصا اهداء گردید. یادآور می گردد جمعیت تحت پوشش مرکز خدمات جامع روستایی سدکی ۱۴۳۰نفر می باشد که تعداد ۳۳۶ نفر را جمعیت بالای ۶۰ سال تشکیل میدهند.
بمناسبت هفته سالمند;به سالمندان شهرستان هامون عصا اهداء شد.