آغاز مرحله دوم طرح واکسیناسیون فلج اطفال در شهرستان هامون

آغاز مرحله دوم طرح واکسیناسیون فلج اطفال در شهرستان هامون۱۳۹۷/۱۲/۰۴

۰۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۸:۱۷ کد : ۱۸۶۲ اخبار شبکه
تعداد بازدید:۴۱۴
آغاز مرحله دوم طرح واکسیناسیون فلج اطفال در شهرستان هامون دکتر وثوقیان مدیر شبکه بهداشت و درمان هامون گفت; مرحله دوم طرح واکسیناسیون خانه به خانه فلج اطفال از امروز شنبه ۴ اسفند ماه آغاز شد. وی با بیان اینکه مرحله نخست این طرح ششم لغایت نهم بهمن ماه ۹۷اجرا گردید، افزود:طرح ایمن سازی تکمیلی(mapping up) فلج اطفال مرحله دوم ۴ لغایت ۷ اسفند ماه در شهرستان هامون همانند مرحله اول اجرا خواهد بود که بر این اساس متولدین ۹۲/۱۱/۶ به بعد مجددا به فاصله یکماه دوباره واکسینه خواهند شد. دکتر وثوقیان خاطر نشان کرد: فلج اطفال به عنوان یک بیماری ویروسی یکی از خطرناک ترین بیماری های عصر حاضر است که معمولا کودکان خردسال را مبتلا می کند و سبب فلج دائمی اندام های تحتانی به ویژه پاها می شود و واکسنی که بر علیه بیماری فلج اطفال در حال حاضر استفاده میشود خوراکی و بصورت دو ظرفیتی شامل سروتیپ ۱ و ۳ میباشد که در صورت استفاده صحیح باعث افزایش سطح ایمنی جامعه خواهد شد. مدیر شبکه بهداشت و درمان هامون عنوان داشت: در مرحله اول تعداد ۵۷۱۱ کودک زیر پنج سال در قالب ۵۶ تیم ثابت و سیار واکسن مورد نظر را دریافت و شاهد پوشش صد درصدی واکسن بودیم که امید است انشاءالله به همت همکاران زحمتکش این شهرستان مرحله دوم طرح نیز همانند مرحله اول به نحو احسن اجرا گردد. وی گفت:شرکت کودکان زیر ۵ سالی که در مرحله نخست قطره فلج اطفال دریافت کرده اند الزامی است. دکتر وثوقیان در ادامه افزود: به دلیل همسایگی کشورما با کشور‌های افغانستان و پاکستان و دیده شدن موارد مثبت در این کشور‌ها، اهمیت اجرای این طرح بسیار مهم است; کلیه مراکزخدمات جامع سلامت شهری و روستایی، پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت شهرستان هامون به عنوان مجری این طرح هستند. در پایان خاطر نشان کرد: خانواده‌های عزیز ضمن همکاری با همکاران بهداشتی برای دریافت قطره فلج اطفال می‌توانند به خانه‌های بهداشت، پایگاه‌ها و مراکز سلامت نیز مراجعه کنند.

( ۱ )

نظر شما :