ویزیت رایگان با همکاری دفتر امام جمعه محترم و معزز و ستاد نماز جمعه شهر علی اکبر در تاریخ ۱۳۹۷/۱۲/۰۳

۰۳ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۷:۱۷ کد : ۱۸۶۰ اخبار شبکه
تعداد بازدید:۴۹۹
به مناسبت هفته سلامت مردان،ویزیت رایگان با همکاری دفتر امام جمعه محترم و معزز و ستاد نماز جمعه شهر علی اکبر در محل مصلی این شهر انجام گردید . دکتر وثوقیان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هامون گفت : به مناسبت هفته سلامت مردان یکم لغایت هفتم اسفندماه ۹۷، تمامی مردان مراجعه کننده به مصلی نماز جمعه شهرعلی اکبر، توسط پزشک و مراقبین سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شهری /روستایی شهرعلی اکبر بطور رایگان مراقبت و ویزیت شدند. وی عنوان داشت: حفظ و ارتقاء سلامت مردان یکی ازمهمترین ابعاد توسعه جامعه محسوب می گردد و با توجه به نقش مردان بعنوان محوراصلی اقتصاد خانواده ونیروی کار در جامعه تلاش برای تامین سلامت جسمی ، روحی و روانی آنان تاثیر بسزایی درتوسعه اقتصادی، اجتماعی ، فرهنگی ، بهداشتی و... خواهد داشت.  در همین راستا ، به مناسبت هفته سلامت مردان ،  تمامی مردان مراجعه کننده به مصلی نماز جمعه با همکاری و برنامه ریزی واحدهای ستادی بهداشت خانواده وآموزش و ارتقاء سلآمت شبکه بهداشت هامون و همکاری اعضای تیم سلآمت شهرعلی اکبر مورد ارزیابی و معاینه قرار گرفتند . دکتر وثوقیان ضمن اعلام این خبر افزودند : از آنجائی که مردان نسبت به زنان در معرض فاکتورهای خطر محیطی ، شغلی و بیماریهای بیشتری قرار دارند و مراجعه به مراکز درمانی را به دلایل مختلف تا بروز مراحل پیشرفته و خطرناک بیماری به تأخیر می اندازند جز گروههای پر خطر محسوب شده و برنامه ریزی جهت پیشگیری ، شناخت سریع وکنترل بیماری های مزمن وتوجه به سلامت مردان جزء اولویت های نظام سلامت می باشد. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان هامون : حاج آقا اشرفیان امام جمعه محترم شهرعلی اکبر ضمن بازدید از محل استقرار تیم سلامت از همکاران مرکز خدمات جامع سلآمت تشکر نمودند.

( ۲ )

نظر شما :