توزیع ۵۸۰ سبد غذایی حمایتی بنیاد علوی با همکاری شبکه بهداشت و درمان بین مادارن باردار و شیرده در شهرستان هامون.

توزیع ۵۸۰ سبد غذایی حمایتی بنیاد علوی با همکاری شبکه بهداشت و درمان

۰۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۹ کد : ۱۸۵۴ اخبار شبکه
دکتر وثوقیان مدیر شبکه بهداشت و درمان هامون گفت:بر اساس اجرای طرح حمایتی بنیاد علوی ۵۸۰سبدغذایی بین مادران باردار و شیرده مشمول طرح سلامت در شهرستان هامون توزیع گردید. وی با بیان اینکه این بسته حمایتی هر دوماه یک بار توزیع میشود افزود جامعه هدف این طرح، مادران باردار و شیرده واجد شرایطی هستند که از نظر وضعیت اقتصادی و معیشتی با توجه خشکسالی های چند ساله اخیر در منطقه سیستان در مضیقه بوده که توسط همکاران مراکز خدمات جامع سلآمت پزشک،ماماو بهورز شناسایی و به واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان معرفی می گردند. وی عنوان داشت مادران باردار و شیرده که از نظر تغذیه و درآمد دچار مشکل هستند از هفته ۱۶ بارداری تا ۶ ماه پس از زایمان تحت پوشش این طرح قرار میگیرند مدیر شبکه بهداشت و درمان هامون خاطر نشان کرد: این بسته های حمایتی، موادغذایی کامل هستند که با همکاری بنیاد علوی جهت جلوگیری از سوءتغذیه بین مادران باردار و شیرده با ارزش ریالی پنج میلیون ریال در مرحله پنجم۶ از سال ۹۷ بین خانواده های بی بضاعت و کم درآمد روستایی بمدت سه روز از تاریخ ۹۷/۱۱/۲۸ لغایت ۹۷/۱۱/۳۰ در مراکز خدمات جامع سلامت محمدآباد و تیمورآباد توزیع گردید.