۲۴ دی ۱۳۹۷ | ۰۷:۵۹ کد : ۱۷۱۶ اخبار شبکه
انجام ویزیت رایگان به همت بسیج جامعه پزشکی و هلال احمر شهرستان هامون در روستای گنبد شاهی از توابع مرکز خدمات جامع سلامت دولت آباد. دکتر وثوقیان رئیس بسیج جامعه پزشکی شهرستان گفت ویزیت رایگان از جمله برنامه هایی است که در قالب طرح همواره از سوی بسیج جامعه پزشکی با همکاری یکی از ارگانهای سطح شهرستان برگزار می گردد. وی عنوان داشت اردو جهادی یک روزه باهمکاری هلال احمر شهرستان با استقرار تیم سلامت (پزشک عمومی و ماما) مرکز خدمات جامع سلامت دولت آباد در روستای گنبد شاهی و همچنین متخصص داخلی به دعوت هلال احمر در قالب کاروان سلامت برگزار گردید . وی افزود این طرح با هدف شناسایی و غربالگری بیماران و ارجاع بیماران نیازمند به متخصص برگزار که دراین اردو یک روزه تعداد۲۶نفر به پزشک متخصص ارجاع و ۲۹ نفر توسط پزشک عمومی و ۹ نفر توسط ماما ویزیت گردیدند. درپایان با همکاری هلال احمر شهرستان کلیه داروهای بیماران بصورت رایگان تحویل گردید.